Make-over Scopra

Scopra heeft in het najaar van 2015 een make-over gekregen. Er is een nieuw logo ontwikkeld dat nog beter past bij de filosofie van Scopra. De restyling is gedaan door Welmoet. Scopra betekent ‘hij ontdekt’. Het logo van Scopra straalt vrijheid uit, energie, beweging en richtinggevend (niet sturend). Van onder de grond, naar boven de grond en van hard werken naar genieten. De eend staat centraal, omdat eenden moeiteloos en sierlijk op het water drijven. Om voedsel te halen duiken ze soms wel 30 meter diep. Ze staan symbool voor water, energie, voor het nauw in contact blijven met (diepe) emoties en er moeiteloos mee omgaan. Ze kunnen harmonieus mee drijven op het komen en gaan van alles in het leven. Voor psychologen en therapeuten zou de eend een ideaal symbool zijn, om anderen te kunnen helpen om hun pad te vinden in tijdens van emotionele tegenslagen.

Samen met het logo is er ook een nieuwe website ontwikkeld, deze is gebouwd door Legendary Lanes. Alle teksten zijn herschreven en er is een andere indeling gekomen waardoor bezoekers sneller hun weg zullen vinden naar de gewenste informatie. We zijn uiteraard erg benieuwd wat jullie van deze make-over vinden. Vermeld je mening in een tweet met @Scopra of mail naar info@scopra.nl.

 

 

Comments are closed.