COACHING MET PAARDEN

Een paard is in staat om organisaties en particulieren een eerlijke en zuivere spiegel voor te houden. Door middel van oefeningen naast het paard wordt de kern van de vraag helder. Dit brengt bewustwording op gang, een eerste stap om te kunnen gaan begrijpen. Scopra biedt zowel voor organisaties als voor particulieren een coaching met paarden aan. Lees hieronder wat we voor je kunnen betekenen.

COACHING MET PAARDEN - ORGANISATIES

Door een teamtraining 'coaching met paarden’ ervaar je of jouw team ook echt een team is. Je wordt begeleid door een erkende en gecertificeerde coach. Vertrekkende vanuit jouw vraag stelt Scopra in overleg met jou de training samen. Een drijfverenanalyse van Profile Dynamics® kan hierbij verhelderend zijn. Coaching met paarden werkt ontspannend en resultaatgericht. Scopra organiseert op aanvraag graag een kennismakingsworkshop.

Coaching met paarden - particulieren

De coachingsmethodiek met paarden is voor iedereen geschikt. Je kunt bij Scopra terecht voor een één-op-één sessie, maar Scopra organiseert ook workshops rondom specifieke thema’s. Deze workshops kunnen als één- of tweedaagse opzet worden verzorgd.

Maak een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek!

Contact