Loopbaanadvies

Op een zeker punt in je loopbaan kan het zijn dat je werk meer energie kost dan dat het oplevert. Dit gaat aan je knagen.
Een dergelijke situatie heeft veel invloed op het functioneren in het algemeen, zowel op je werk als in je de privésituatie.
Scopra biedt zowel voor organisaties als voor particulieren loopbaanadvies aan. We onderzoeken de huidige situatie en maken een implementatieplan voor het realiseren van de gewenste situatie.

LOOPBAANADVIES VOOR ORGANISATIES

Als jouw werknemer geen plezier beleeft aan zijn werk, dan heeft dat veel invloed op het functioneren in het algemeen. Scopra kan deze werknemer voorzien van loopbaanadvies. Kwaliteiten en valkuilen worden zichtbaar, wat ruimte schept voor het maken van een gerichte keuze binnen je organisatie of naar een andere werksituatie. Komen jij en je werknemer overeen dat tot be√ęindiging van de arbeidsovereenkomst wordt overgegaan, dan is niet altijd duidelijk hoe een vervolgstap eruit gaat zien. Een onafhankelijk advies en begeleidingstraject kan het proces ondersteunen en versnellen. Scopra werkt met een zorgvuldig samengesteld maatwerktraject voor een vooraf besproken periode.

Loopbaanadvies voor particulieren

Scopra biedt loopbaanadvies waarin je door zelfonderzoek zicht krijg op jouw kwaliteiten en leert omgaan met je valkuilen. Dit schept ruimte voor het maken van gerichte keuzes binnen je huidige baan of naar een andere werksituatie. Scopra biedt een kort traject aan voor mensen die net dat ene zetje nodig hebben. Voor meer diepgang en zingeving kan een traject van 6 tot 8 bijeenkomsten gevolgd worden. Scopra kan je ondersteunen bij loopbaanvragen, outplacement, studie- en beroepskeuze.

Maak een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek!

Contact